Cloudflare DNS 1.1.1.1 neden engellendi? BTK Başkanı cevapladı!



Cloudflare DNS 1.1.1.1 neden engellendi? BTK Başkanı cevapladı!

Cloudflare DNS 1.1.1.1 neden engellendi? BTK Başkanı cevapladı!

https://shiftdelete.net/1-1-1-1-neden-engellendi-video

Teknoloji Zirvesi’nden haberlerimiz ve videolarımız gelmeye devam ediyor. BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan’la keyifli ve teknoloji dolu bir sohbet gerçekleştirdik. DNS uygulamaları ve Adil Kullanım Kotası hakkında BTK Başkanı ShiftDelete.Net’e önemli açıklamalarda bulundu.

Turkcell Teknoloji Zirvesi’ndeyiz
Cloudflare DNS 1.1.1.1 hizmeti neden engellendi?
Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Cloudfire ücretsiz DNS hizmeti 1.1.1.1’i  hizmete sunmuştu. Hizmetin yayına girmesinden saatler sonra BTK duruma el atmış ve uygulamanın bazı özelliklerini kullanılamaz hale getirmişti. Biz de BTK Başkanı’na DNS uygulamalarını sorduk.

BTK’ya göre tehlikeli uygulamalar neler? Röportajımızın ilk bölümünü izlemek için tıklayın
Bir diğer önemli konumuz ise Adil Kullanım Kotası oldu. 2018 yılında tamamen kalkacak olan AKK döneminde bizlerin neleri beklediğini konuştuk. Bu keyifli sohbeti hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Bu arada etkinlikte Dr. Ömer Fatih Sayan dışında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu konuşmacı olarak katıldı. Zirvenin bu yılki konuşmacıları arasında yapay zeka konusunda dünyanın öncü isimlerinden Profesör Stuart J. Russell, GSM Operatör Birliği (GSMA) Genel Direktörü Mats Granryd, IBM Watson ve Bulut Platformu Portföyü’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rob High ile TBWA Global Kreatif ve İçerik Direktörü Theodor Arhio da yer aldı.

Etkinliğe katılanlar, Turkcell Teknoloji Zirvesi‘nin özel iOS ve Android uygulaması sayesinde; oturumları telefon ve tabletleri üzerinden takip ettiler. Katılımcılar ayrıca Turkcell’in BiP uygulaması üzerinden Teknoloji Zirvesi kanalını takip edip, etkinlik ile ilgili bilgilere anında ulaşabildiler. Bu da özel bir detay olarak akıllarda kaldı.

Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun ►►https://goo.gl/ylUFmZ

Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz
►► https://goo.gl/IIKYIK

ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ;

Instagram ►► https://goo.gl/r4AJDv
Facebook ►► https://goo.gl/k1D1JL
Twitter ►►https://goo.gl/vTwhws
Google+ ►► https://goo.gl/6jRF18

ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye’nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır.

ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.

Comments are closed.