Doet Ajax het beter in EA FC 24?



Doet Ajax het beter in EA FC 24?

Doet Ajax het beter in EA FC 24?

Deze week dropte daar FIFA 24, ik bedoel natuurlijk EA FC 24, op de deurmat. Gooit Electronic Arts het roer radicaal om bij deze naamsverandering of is het een natuurlijke evolutie?

Early access eigenaren kunnen vanaf morgen eindelijk los met EA Sports FC 24, reguliere spelers moeten nog even geduld hebben tot 29 september om ermee aan de slag te kunnen. Zoals al eerder genoemd laat EA dit jaar de licentie en de naam FIFA vallen. Wat betekent dit voor de game? Gaat het volledig anders zijn of blijven ze dezelfde koers varen? Veel spelers kunnen gerust hun hart ophalen, want ik kan alvast verklappen dat ze veelal op dezelfde voet verder gaan.

Wat zijn dan de grote veranderingen voor dit jaar? Als eerst hebben we een upgrade gekregen naar Hypermotion V. Volgens EA zorgt deze nieuwe technologie ervoor dat spelers nog meer en veelal gepersonaliseerde animaties hebben aan de hand van TV beelden die daar nu gebruikt voor kunnen worden. Daarnaast zijn ook de Playstyles op de schop gegaan met Playstyles+ waarmee je in EA FC Ultimate Team jouw spelers een unieke inslag kan geven in de manier waarop ze spelen. Denk daarbij aan precision shot boosts en dergelijke upgrades. Last but not least heeft ook de Frostbite engine weer een likje verf gekregen waardoor vooral ingescande spelers en stadions er ongelofelijk uit zien.

In deze video tover ik nog eenmaal de meestervoorspeller tevoorschijn om wellicht Ajacieden een hart onder de riem te steken. We weten allemaal wel dat het een pleuriszooi is binnen de club en dat de bestuursleden nog net niet openlijk met elkaar over straat rollen. Sven Mislintat wordt verdacht van duistere zaakjes, diezelfde TD probeerde Maurice Steijn al na speelronde vijf eruit te gooien en ook de RVC staat hevig onder druk. Met al deze bagage maakt de club zich op voor de eerste Europa League ontmoeting. Ajacieden kunnen dus wel een hart onder de riem gebruiken en daarom voorspel ik alvast dat Ajax – Olympique Marseille gaat eindigen in een relatief eenvoudige overwinning voor de Amsterdammers.

Alle EA FC 24 gameplay is gecaptured op de PS5 en geüpload in 4K 60 fps. Alle beelden zijn van de ultimate edition van de game. Binnenkort duiken we in de vernieuwde career mode en checken we het populaire Ultimate Team.

Support de stream en word member van de KoosGang: https://www.youtube.com/channel/UCN4_9XFRB3u_Ovg0HNbWkgA/join

Music: GRAEDA – Deluge

MIJN STREAMING SETUP 🖥

► AMD Ryzen 3700X CPU
► GIGABYTE Nvidia GeForce RTX 3080 Gaming OC
► Corsair Vengeance DDR4 3200 MHz
► ASUS Prime-Pro X470 Motherboard
► NZXT H510 Elite Case
► NZXT Kraken X63 AIO Cooler
► CoolerMaster 750W PSU
► Elgato 4K60 Pro Capture Card
► Elgato HD60 Pro Capture Card
► LG 34GN850 UltraWide Monitor
► Sony A6400 Camera
► Røde NT-USB Microphone
► Logitech G502 Mouse
► Logitech G915 Keyboard
► Sennheiser EPOS H6PRO Headphone

MIJN SIM RACING SETUP 🏎

► Fanatec CSL Elite Wheelbase
► Fanatec ClubSport Steering Wheel F1 Esports
► Playseat Challenge

STAY IN TOUCH 💬

► Twitch: https://bit.ly/KoosGKtwitch
► Discord: http://bit.ly/KoosGKdiscord
► Twitter: http://bit.ly/KoosGKtwitter
► Instagram: http://bit.ly/KoosGKinsta
► Facebook: https://bit.ly/KoosGKfb
► Email: [email protected]

#eafc24 #fifa24 #ajax

Comments are closed.