"De bom bij Ajax is gebarsten, Steijn en Mislintat eruit?!" | Pantelic Podcast | S06E12



"De bom bij Ajax is gebarsten, Steijn en Mislintat eruit?!" | Pantelic Podcast | S06E12

"De bom bij Ajax is gebarsten, Steijn en Mislintat eruit?!" | Pantelic Podcast | S06E12

De bom is gebarsten bij Ajax. De club is van onder tot boven en van links naar rechts een puinhoop. In misschien wel de langste reguliere Pantelic Podcast loodsen Lars, Bart en Kevin je langs alles wat er binnen de club aan de hand is. Het gaat over de Duitsere dealtjes van Mislintat rond de transfer van Sosa, de positie van de tactiekloze Steijn, de balans en het vertrouwen in de selectie en de zware week die komen gaat. Dit en nog veel meer in deze therapeutische Pantelic Podcast.

(0:00) Intro
(0:36) Aanloop naar de puinhoop
(6:06) Duitsere dealtjes Mislintat
(15:04) De tactiek en de positie van Steijn
(24:56) Kroes geen vertrouwen in Mislintat?
(29:06) De bestuursraad en de RvC
(33:49) De selectie
(45:54) De Ajax Alfabet Automaat
(51:32) Marseille en De Klassieker
(01:09:48) Advies aan Maurice

Air Up

Sinds deze week werken wij samen met Air Up! Inmiddels zijn we helemaal om en is ons water ge-upgraded met de heerlijke smaken (of eigenlijk geuren van Air Up. Wil jij ook zo’n mooie fles met pods in diverse smaken? Bestel nu op https://air-up.com en gebruik de code pantelic15 voor 15 procent korting!

Albert Heijn Teamfruit

We vinden dat het tijd is om even wat aandacht te besteden aan de campagne van Albert Heijn. Zij zorgen met de actie Teamfruit in de voetbal.nl app dat ouders zich vrijwillig kunnen aanmelden om fruit te verzorgen voor het team. Albert Heijn zorgt voor teamfruitbakken en trekt de provincie in om gratis fruit uit te delen met de Teamfruit AH ID Buzz!

Dit sluit aan bij de missie van Albert Heijn: Samen beter eten bereikbaar maken én draagt bij aan de ambitie van de KNVB voor een gezonde sportomgeving. En het is nodig, want volgens Gezondheidsonderzoek van het CBS eet minder dan de helft van de kinderen voldoende fruit… Voetbal kan dus een belangrijke rol spelen! Meer info? Neem een kijkje op https://ah.nl/teamfruit!

Volg ons ook op Twitter, Instagram en TikTok!
📱 @fcafkicken

Comments are closed.