Tether (USDT) Rekor Tazeledi



Tether (USDT) Rekor Tazeledi

Tether (USDT) Rekor Tazeledi

Tüm bölümler: https://www.youtube.com/watch?v=sKHdySmjkdA&list=PLTr22gTf4HYick8ADNxJ2M7s13A1dCICN

Mekan Sponsoru: CoBAC Workspace
💻 www.cobac.work
📩 [email protected]

Sadece abonelere özel hazırlanan ücretsiz raporları kaçırmayın: https://form.uzmancoin.com

Bizi sosyal medyadan da takip edin, güncel Bitcoin ve altcoin haberlerini kaçırmayın:
Twitter: https://twitter.com/uzmancoin
Facebook: https://www.facebook.com/uzmancoin
Instagram: https://www.instagram.com/uzmancoin
Telegram: https://t.me/uzmancoin

Tüm gelişmelerden, son dakika haberlerinden ve analizlerden anında haberdar olmak için: https://t.me/uzmancoin

Bitcoin ve kripto para haberleri, analizler, yorumlar: https://uzmancoin.com
Bitcoin hesabı nasıl açılır: https://uzmancoin.com/bitcoin-hesap-acma

Dijital varlık yatırım ürünlerinde geçtiğimiz haftanın rakamları bir kez daha çıkışlar olduğunu gösterdi. Avrupa’nın en büyük varlık yatırım firması CoinShares’in raporuna göre; fonlar 4. haftada da üst üste çıkışlar gösterdi. En büyük kripto para Bitcoin fonlarından 20 milyon dolarlık çıkış olurken, Ethereum’a ise 700 bin dolarlık giriş olması dikkat çekti. Ülke bazında çıkışarda en büyük rakam ise 14 milyon dolar ile Almanya’da görüldü.

Sabit coin piyasasının toplam değeri 136.5 milyar dolara ulaşırken, en büyük sabit coin olan USDT de 71 milyar dolar ile 2021 yılının kasım ayından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. USDT, toplam sabit coin piyasasının %53’ünü oluştururken, ikinci sırada ise %32’lik oran ile USDC geliyor. Öte yandan Paxos’un ihracını durdurduğu Binance sabit coin’i BUSD’nin piyasa değerinde son 30 günde %48’lik düşüş yaşandı. Borsalara giren toplam sabit coin miktarında da dün, 2023 yılının rekoru geldi.

Şubat ayında SEC’den 30 milyon dolarlık ceza alan ve staking hizmetlerini de sonlandırmak zorunda kalan ABD’li Kraken borsası kendi bankasını kuracağını açıkladı. Duyuru bir podcast yayınında, borsanın hukuk müşaviri olan Marco Santori’den geldi. Santori, “Kraken Bank’ı kurma çalışmalarımız başladı. Yakında her yerde göreceksiniz” dedi.

Kasım ayında FTX ile birlikte iflas eden Alameda şirketi, dünyanın en büyük dijital yatırım firması olan Grayscale’e dava açtı. Alameda’nın iddiasına göre Grayscale, şirketin Bitcoin ve Ethereum fonlarının yönetimi için fahiş ücretler aldı. Bu durum ise FTX borçlularının hisselerinin bugün yaklaşık 550 milyon dolar daha az değerde olmasına neden oldu. FTX CEO’su John Ray konuyla ilgili, “FTX müşterileri ve alacaklıları için geri kazanımları en üst düzeye çıkarmak istiyoruz” dedi.

#usdt #tether #bitcoin #uzmancoin

Comments are closed.