Evdeki Bilgisayarınızı Sunucuya & Hostinge Çevirin – Centos ve CWP Kurulumu 1



Evdeki Bilgisayarınızı Sunucuya & Hostinge Çevirin – Centos ve CWP Kurulumu 1

Evdeki Bilgisayarınızı Sunucuya & Hostinge Çevirin - Centos ve CWP Kurulumu 1

Ücretsiz Abone Olun!

►https://goo.gl/CG8fTF

Arkadaşlar herkese merhaba Ben Yusuf,

Bu videomda sizlere CWP yani Centos 7 linux üzerine Centos Web Panel Kurulumu göstereceğim. Centos 7 ile birlikte ve bu panel ile birlikte oluşturacağınız sunucunuzu bir hosting şirketi gibi whmc üzerinden otomasyonla birlikte otomatik oluşturabilecek ve çok rahat bir şekilde ayrı ayrı hesaplar oluşturabileceksiniz. Ayrıca firma olarak bu işe girmeyi düşünüyorsanız hosting şirketi bile kurabilirsiniz. Ancak tabikide upload hızınızı göz önünde bulundurmanız gerekmekte.

Bu video serinin ilk videosu ve Vmware’nin kurlumunu içermeksizin sadece vmware üzerine centos kurulumu ve ayarlarını göstermektedir. Kurulum esnasında dikkat etmeniz gereken noktalardan birtaneside mutlaka ve mutlaka Centos Web Panel kurulumunun bitmesinin ardından putty ekranındaki bilgileri kopyalamayı unutmamalısınız. Bunun dışında centos 7 kurulumu sırasında statik ip vermeniz bu eğitim serisinin en önemli parçalarından birtanesidir. Eğer unuttuysanız tekrardan başlamalısınız.

Videoyu beğenmeyi ve aklınıza takılan herhangi birşey varsa yorum yapmayı unutmayın. Bir sonraki videoda görüşmek üzere hoşçakalın.

Gerekli Kodlar, İso ve Programlar

https://blog.yusuf-ozdemir.com.tr/evdeki-bilgisayari-sunucuya-nasil-cevrilir.html

İletişim:

[email protected]

►https://blog.yusuf-ozdemir.com.tr/

Sosyal Medya Hesaplarım

►www.instagram.com/yusufozdemir112

Comments are closed.