Tek Tıkla Oyunlarda FPS ve Güç Değerleri Görme! Intel PresentMon Ekran Ayarı (Afterburner)



Tek Tıkla Oyunlarda FPS ve Güç Değerleri Görme! Intel PresentMon Ekran Ayarı (Afterburner)

Tek Tıkla Oyunlarda FPS ve Güç Değerleri Görme! Intel PresentMon Ekran Ayarı (Afterburner)

Selam Dostlar, Intel ücretsiz süper bir uygulama yayınladı. Acaba Intel PresentMon, MSI Afterburner’dan daha iyi olabilir mi?
Uygulama Linki: https://game.intel.com/story/intel-presentmon/

#intel #msi #afterburner #presentmon #fps

FPS Overlay,
Ekranda FPS gösterme

Son güncellemelerle birlikte APex, GTA V, DOta 2, Counter strike 2 gibi oyunlarda ciddi anlamda performans kazancı sağlandı. A750 giriş orta segment grafik kartı alınır mı diye yakınan arkadaşlar aslında fiyatına göre gayet başarılı performans sergileyen bu yonga, Intel’in ilerleyen dönemlerde çok daha güçlü bir rakip olacağının göstergesi. Şimdi ekrana yansıtacağım tablolarda açıkça görülüyor ki ilk yayınlanma tarihinden bu yana bazı oyunlarda sadece sürücü ile %30 luk bir farka kadar gelişme kaydedildiğini görebilmekteyim. Yeni uygulamadan bahsedecek olursam. Bu arayüz, performansınızı, voltaj ve sıcaklık gibi GPU telemetrisini göstermek ve bir yığın bilgiyi gerçek zamanlı olarak analiz etmek için oyuncuları destekleyecek. GPU Meşgul gibi ekstra farklı bir özellik getirdikleri gibi boşta renderda ne kadar süre harcandığına kadar görebiliyorsun. Örneğin oyunu başlattın sahneler geliyor, işleme bekleme ve oyun kısmına ilerliyorsun anladığım kadarıyla burada işlemler arası gecikmeyi gözlemleyebiliyorsun.

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://bit.ly/FrekansTVDestek
Discord: https://bit.ly/FrekansDiscord

Frekans’a Abone ol: http://bit.ly/FrekansAbone
Websitemiz: https://pintitavsiyeleri.com/
Dostlar, videoların devamı için like atmayı ve ”Bildirimleri” açarak paylaşmayı unutmayın. Her gün saat 18:00’da görüşelim.

Eski bilgisayarları gördünüz mü? https://bit.ly/2WTOSIX

Beni Takipte Kal!
https://www.instagram.com/dipfrekans/
Soru Sor: https://www.facebook.com/groups/frekansTV/
*Canlı Yayın: https://www.twitch.tv/frekanstv

Kesinlikle İzlemeniz Gereken Eğlenceli Videolarımız!
Çin’den Alınabilecek Ürünler: https://goo.gl/L6LrLV
Son teknoloji: http://bit.ly/2t95HOY
Bilgisayar Toplama: http://bit.ly/2rZQQHs
Taşınabilir Hoparlör: http://bit.ly/2sr0Zj9
Ucuz Klavye ve Ucuz Fare: http://bit.ly/2rjQkBZ

Merhaba, ben Frekans. Son teknoloji ve ucuz teknolojik ürünleri paylaşmayı seviyorum. Çin’den alışveriş yapıp ucuz ürünler ve indirimli bilgisayar parçaları tanıtıyorum. Desteklerinizle Youtube Ailemiz büyüyor. Telefonlar, bilgisayar oyunları, oyun bilgisayarı ve bilgisayar toplama rehberleri ile başladık. Ucuz, ilginç, havalı, oyun, teknoloji, bilgisayar, inceleme, pc, sistem toplama, laptop, monitör, klavye, işlemci, ekran kartı, hoparlör, kulaklık, oyuncu faresi, telefon inceleme konuları ile ilerledik. Teknoloji haberleri, ilginç ürünler, ucuz bilgisayarlar ve ikinci el alışveriş rehberleri ile de siz değerli takipçilerle ilerliyorum.

Comments are closed.