Invinc1ble goes "AFC Ajax Open Dag" dinsdag 8 augustus 2023!



Invinc1ble goes "AFC Ajax Open Dag" dinsdag 8 augustus 2023!

Invinc1ble goes "AFC Ajax Open Dag" dinsdag 8 augustus 2023!

Music from #Uppbeat (free for Creators!):
https://uppbeat.io/t/moire/new-life
License code: YPX8K3DFWQOUXOZJ

Hoi Ajacieden!

Een mooie dag was het vandaag om er met het gezinnetje op uit te trekken en de Open Dag van Ajax te bezoeken. Het was een drukte van jewelste, het was allemaal prima geregeld, enige nadeel was eigenlijk de drukte, wilde je een activiteit doen met je kinderen, dan stond je daar wel flink voor in de rij, het leek de Efteling wel. 😎 maar daar kan Ajax natuurlijk ook weinig aan doen, de club blijft ondanks een vervelend seizoen razend populair, zoals het hoort! Eens Ajacied, altijd Ajacied!

Sfeer was top! Er waren vele activiteiten en alles was verder goed georganiseerd dit keer, mag ook gezegd worden. In het stadion waren er een aantal optredens, er was een quiz, waarbij iemand een reis naar Curaçao voor 4 personen heeft gewonnen. De quiz had 14 vragen ipv 5 zoals normaal. Leuk!

De Ajax dames werden gepresenteerd en daaropvolgend de heren. Steijn kwam aan het woord, Mislintat, onze nieuwe captain Bergwijn etc.

De Open training was leuk, er werd redelijk fel gespeeld in de partijvormen en er waren leuke oefeningen, zoals afwerken op doel.

Alvarez was nog afwezig en voor Kudus zal dit misschien wel zijn laatste optreden geweest zijn.

Mislintat gaf toe aan van Rossum dat er de komende week nog wel het 1 en ander staat te gebeuren. En ergens las ik alweer dat er toch echt nog wel een paar grote namen bij komen, ik hoop toch dat ze hier doelen op Sutalo en Ziyech, zoiets.

Zou zeggen, kijk deze vlog en laat een reactie achter, like als je zin hebt of subscribe!

Word zeker gewaardeerd!

Greetz Invinc1ble!

πŸ”₯πŸ’ͺ🏻❌️❌️❌️πŸ’ͺ🏻πŸ”₯

Comments are closed.