AFC Ajax 1-6 Napoli Dinsdag 4 oktober 2022 @johancruijffarena



AFC Ajax 1-6 Napoli Dinsdag 4 oktober 2022 @johancruijffarena

AFC Ajax 1-6 Napoli Dinsdag 4 oktober 2022 @johancruijffarena

Na een aantal potjes van roulaties, tegenvallende resultaten en een passieloos Ajax, hoopten we allemaal op een ommekeer vanavond in de Champions League tegen Napoli.

Wat begon als een hoopvol sprookje door een openinsgoal van Mohammed Kudus, werd al snel keihard kapot gemaakt door de koploper van de Serie A.

Ik moet zeggen dat de scheidsrechter ook een behoorlijke impact heeft gehad op 2 goals in het begin, maar…..

…….Ajax is compleet weggevaagd door Napoli en heeft op een luttele 20 minuten na, weinig tot niets in te brengen gehad.

Wat kan.voetbal toch simpel zijn, jammer dat dit tegen ons moet gebeuren; de grootste Europese nederlaag ooit als ik het niet verkeerd heb.

Volgende week naar Napels, dit keer zonder Tadic, die tegen zijn 2e gele kaart aan liep gister. Misschien wel tegen een Napoli met Oshimen er weer bij, ik hou m’n hart vast als we weer hetzelfde op de mat gaan leggen tegen deze geslepen ploeg.

Eerst maar eens van het weekend zien re winnen van Volendam, want zelfs dat lijkt in de huidige vorm een opgave te gaan worden.

Nu al einde tijdperk Schreuder?!

Beste man lijkt niet capabel genoeg om het beste uit Ajax 1 te halen. Vooral als je gister ook kijkt naar wanneer hij pas in grijpt. pas in de 71e minuut. 🙈

Voor al het droeftoeterige volk wat in de 75e minuut en in de 82e minuut naar huis ging; volgende keer ook lekker niet meer komen!

Ondanks het resultaat een mooie avond gehad, toeschouwer geweest van een masterclass, helaas van de verkeerde ploeg.

💪🏻❌️❌️❌️💪🏻

Invinc1ble, alleen vandaag even niet. 😢

Comments are closed.