LOUIS VAN GAAL naar AJAX | Twee Viertje met Aad #38



LOUIS VAN GAAL naar AJAX | Twee Viertje met Aad #38

LOUIS VAN GAAL naar AJAX | Twee Viertje met Aad #38

Louis van Gaal is de ideale trainerskandidaat voor Ajax. Tot die conclusie komt Aad de Mos in het nieuwste Twee Viertje met Aad, de wekelijkse podcast van SoccerNews.nl. “Als Van Gaal nog zou willen, zou hij enorm geschikt zijn.” De voetbalanalist van SoccerNews.nl weet nog wel een paar kandidaten en vooral welke trainer het níet moet worden. Toch denkt hij dat technisch directeur Sven Mislintat dwars gaat doen.

Aad wil geen buitenlander bij Ajax, maar maakt wel één bijzondere uitzondering. Welke? Dat hoor en zie je in aflevering 38 van Twee Viertje met Aad. Waarin onze huisanalist nog stemadviezen geeft voor het SN Team van het Seizoen (Lionel Messi!?) en advies heeft voor Mislintat. Ook reageert hij op de Stalen Snor van deze week en verklapt de meestervoorspeller ook de uitslag van de FA Cup-finale Manchester City – Manchester United in Match of the Weekend. Dat en meer zie je in Twee Viertje met Aad #38!

Twee Viertje met Aad
Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft. Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

#tweeviertjemetaad #soccernews #aaddemos #ajax #feyenoord #psv #messi #snteamvanhetseizoen #manchestercity #manchesterunited #mourinho

Comments are closed.