8 dakikada 3 büyüme hissesi, Yeni Yatırım Fırsatları, Hisse İncelemesi



8 dakikada 3 büyüme hissesi, Yeni Yatırım Fırsatları, Hisse İncelemesi

8 dakikada 3 büyüme hissesi, Yeni Yatırım Fırsatları, Hisse İncelemesi

#temettü #hisse #fon #pasifgelir #borsa #emlak #altın #yatırım #finans
Videolar:
Devletlere ve şirketlere borç vererek dolar bazlı aylık temettü getirisi
https://youtu.be/JC7ijXD979w
Yabancı temettü devleri: Bölüm 1
https://youtu.be/TU0qmGHu1Zs
En beğendiğim temettü fonlarından biri. Hem büyüme hem temettü ikisi bir arada
https://youtu.be/UCn3qyEKtug

Bu videoda sizlerle yeni yatırım fırsatlarından bahsetmek istiyorum. Cloudflare NET, Medpace MEDP ve AAON şirketlerini inceledim ve sizinle paylaşmak istedim. Cloudflare NET, güvenlik ve performans çözümleri sunan bir bulut hizmetleri sağlayıcısıdır. Medpace MEDP, klinik araştırma hizmetleri sunan bir şirkettir ve sağlık sektöründe büyüme potansiyeline sahiptir. AAON ise ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme sistemleri konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Videomda bu şirketleri daha detaylı inceleyeceğim ve neden yatırım yapılabilir olduklarını açıklayacağım. Siz de büyüme hisselerine yatırım yapmayı düşünüyorsanız, bu videomu kaçırmayın! Yorumlarda fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın. Keyifli seyirler. Büyüme yatırımı yapmak isteyen yatırımcılar bu şirketleri de portfolyolarında kendi risk algıları doğrultusunda düşünebilirler. Bu şirketler sayesinde hem büyüme hem de temettü yatırımı yapmış oluyorsunuz. Amerikan borsalarına yatırım yaparak dolar bazlı getiri elde ediyorsunuz.

Eğer faturalarınıza, harcamalarınıza, kiranıza destek olsun, kenarda boş duran param pasif gelir sağlasın, damlaya damlaya göl olsun diyorsanız bu videoda anlatılanlar sizin için önemli olabilir. Bahsedilen temettü hisselerini ve fonları Interactive Brokers’tan ya da Midas’tan alabilirsiniz. Küçük yatırımcı nasıl kazanır? borsa, yatırım, döviz, finansal planlama, hisse senetleri, emlak yatırımı, pasif gelir, düzenli gelir, dolarla temettü getirisi, büyüme yatırımı, ABD borsa büyüme hissesi, büyüme fonu, dolar temettü, pasif gelir
Finansal özgürlüğe giden ilk adımları temettü (dividend) hisselerinizle atabilirsiniz.

***Bu videoda anlatılanlar eğlence amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Burada yer alan yorumlar kanal sahibinin kişisel görüşleridir. Buradaki yorumlardan yola çıkarak yatırım yapan kişilerin kararlar ve ticari amaçlı işlemlerden doğabilecek zararlardan kanal sahibi sorumluluk kabul etmemektedir.
Bölümler:

Comments are closed.