AFC AJAX 3-1 FC Utrecht zondag 21 mei 2023 @ Johan Cruijff Arena



AFC AJAX 3-1 FC Utrecht zondag 21 mei 2023 @ Johan Cruijff Arena

AFC AJAX 3-1 FC Utrecht zondag 21 mei 2023 @ Johan Cruijff Arena

Music from #Uppbeat (free for Creators!):
https://uppbeat.io/t/sensho/good-times
License code: TLECR3KM9LVBYJYX

Weer een geweldig dagje vandaag, genoten van vriendschap, voetbal, het weer en vele andere dingen die voorbij zijn gekomen. Bijvoorbeeld het afscheid van Maarten Stekelenburg.

maar zo ook een dame uit Japan (Yuki) enorm blij gemaakt. Ze vroeg in principe alleen of we een foto konden maken buiten de Arena, was in haar eentje op vakantie en zou ‘s avonds weer terug gaan. Na de foto gemaakt te hebben vroeg ik haar of ze ook naar binnen ging, haar antwoord was nee. Ik zei: wil je? want we hadden 1 afhaker vandaag en dus nog een kaart over. Ze kon haar oren en ogen niet geloven toen ze enkele minuten later de Johan Cruijff Arena kon betreden. Geweldig voor haar, maar ook voor ons. Mooi om haar blijdschap en dankbaarheid te hebben mogen aanschouwen, besloten om haar ook op te nemen in deze vlog. Cheers Yuki!

Van tevoren de hoop op een 2e plaats al wel opgegeven. Dit seizoen was echt triest. Zonde dat PSV nog een puntje er uit gesleept heeft tegen Heerenveen, maar al lang blij dat het nu op de laatste dag er toch nog om gaat. Ze kunnen in Eindhoven er in ieder geval niet met de pet naar gooien tegen AZ.

Wij moeten maar 1 ding doen en dat is winnen in Enschede, dan zien we wel hoe het af loopt.

Stiekem toch nog ergens een beetje hoop!

Vooral vanwege al die afgunst van alle tegenstanders.

No one likes us, but we don’t care!

AFCA CBS!

🔥💪🏻❌️❌️❌️💪🏻🔥

Comments are closed.