HIGHLIGHTS | VITESSE O16 – AJAX O16 zaterdag 4 maart 2023

HIGHLIGHTS | VITESSE O16 - AJAX O16 zaterdag 4 maart 2023

Vitesse O16 ontving vandaag de koploper Ajax op het sportcomplex Papendal. Ajax had nog niet verloren en de Arnhemmers waren van plan om daarin verandering te brengen. In een open wedstrijd kregen beiden teams de 1e helft om de score te openen. Aan beiden kanten stond het vizier nog niet op scherp en zodoende werd de rust bereikt met een 0-0 stand.

De tweede helft begon Ajax sterk maar de beste kansen waren voor Vitesse. Uiteindelijk was het Jim Koller die de ban brak en de score opende na een uitstekende steekbal van Stef Vullinghs: 1-0. Ajax probeerde het wel maar kreeg geen echte uitgespeelde kansen terwijl verschillende Vitesse spelers kans op kans kregen om de wedstrijd definitief op slot te doen. Daarom bleef het spannend tot het einde maar uiteindelijk leed Ajax haar eerste nederlaag in deze competitie en sluit Vitesse O16 weer aan bij de top 3 met 1 punt achterstand op Ajax die wel de koppositie hield.