Ajax LightSwitch: сенсорний вимикач для вашого комфорту



Ajax LightSwitch: сенсорний вимикач для вашого комфорту

Ajax LightSwitch: сенсорний вимикач для вашого комфорту

LightSwitch — розумний вимикач від Ajax з великою сенсорною панеллю, яка активується дотиком та безконтактно. За допомогою LightSwitch легко вмикати лампи і торшери, керувати автоматизованими шторами та ролетами – достатньо піднести руку до вимикача на відстань 15 мм. М’яке нічне підсвічування робить LightSwitch зручним навіть і в темряві.

Вісім кольорів панелі, дистанційне керування, стандартні для європейської розетки розміри, ідеальна взаємодія з пристроями автоматизації Ajax — LightSwitch поєднує в собі надійність професійних систем безпеки та продуманий досвід користувача.

LightSwitch
Комфорт та безпека в один дотик

Дізнатися більше: https://ajax.systems/ua/products/lightswitch/

—————
Це офіційний канал Ajax Systems. Ми виробляємо системи безпеки для дому та бізнесу, які здійснили революцію в індустрії. Наша місія — зробити професійні технології безпеки ближче до людей. Продуктова лінійка об’єднує десятки пристроїв: датчики руху, відчинення, розбиття скла, датчики затоплення та пожежі, а також сирени, реле і розумні розетки. Все це дозволяє Ajax виконувати завдання і охоронної сигналізації, і системи розумного будинку.

Підпишіться на наш канал і першими дізнавайтеся про новини компанії, дивіться огляди експертів, інтерв’ю та відеоінструкції.

Дізнатися більше: https://ajax.systems/ua

Comments are closed.