Курс Java з нуля. Урок 1 ➤ Знайомство з мовою програмування Java



Курс Java з нуля. Урок 1 ➤ Знайомство з мовою програмування Java

Курс Java з нуля. Урок 1 ➤ Знайомство з мовою програмування Java

Якщо Ви маєте тільки загальне уявлення про те, що таке програмування і ніколи не займалися ним професійно, рекомендуємо почати вивчення з самих основ. Курс «Java з нуля» призначений для новачків у програмуванні, а також розробників-початківців та програмістів, які хочуть у найкоротші терміни вивчити основи програмування, але ніяк не визначилися з конкретною мовою програмування.
У процесі вивчення Ви зрозумієте, чому Java є доступною і простою для вивчення мовою, визначте, яку роль вона грає у розробці додатків і які можливості має, навчитеся використовувати її сильні сторони у власних Java проектах.
На курсі Java Стартовий детально розглядаються змінні, константи, типи даних, умовні конструкції, логічні операції, циклічні конструкції, принципи створення та використання методів, механізми рекурсії, а також основи роботи з масивами даних.
Після закінчення курсу Ви переконаєтеся в тому, що програмувати може кожен і для цього не потрібно мати особливі математичні здібності або науковий ступінь. Все, що Вам для цього потрібно – це наполегливість та націленість на результат. Дякуємо, що ви з нами!

Ми в соцмережах:
Telegram – https://t.me/cbs_info
Instagram – https://www.instagram.com/cyberbionic_systematics/
TikTok – https://www.tiktok.com/@cb_systematics
Facebook – https://www.facebook.com/CBSystematics/
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/cbsystematics-development/

👉 Сайт і курси CyberBionic Systematics: https://cutt.ly/q4axOV7

Comments are closed.