SPAANSE COSTA'S OVERSPOELD MET OVERWINTERAARS! NERGENS PLEK VOOR ONS! EN NU? 149



SPAANSE COSTA'S OVERSPOELD MET OVERWINTERAARS! NERGENS PLEK VOOR ONS! EN NU? 149

SPAANSE COSTA'S OVERSPOELD MET OVERWINTERAARS! NERGENS PLEK VOOR ONS! EN NU? 149

#CAMPER #POLITIE #SPANJE
In deze vlog zie je dat we Valencia gaan bezoeken, het is een geweldige stad die ik al een paar keer heb bezocht. Mijn pa nog niet en daar gaan we verandering in brengen. We fietsen er heen, alleen onderweg gaat de hondenfietskar op zijn kant. Gelukkig valt het mee en komen ze in het zand terecht.
Ook zie je dat we richting Altea rijden, ik ben wel benieuwd naar deze Vloggende Bestemming, alleen is het overal overvol op de camping. Vele overwinteraars staan hier vaak lange tijden en de poorten van de camping blijven gesloten. Of we nog een plekje weten te scoren zie je in deze nieuwe vlog!

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar [email protected] voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.

Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Comments are closed.