Kriptovaliutų imperijos griūtis: kaip Bahamose jaunimas verslą kūrė | FTX VERSLO ISTORIJA



Kriptovaliutų imperijos griūtis: kaip Bahamose jaunimas verslą kūrė | FTX VERSLO ISTORIJA

Kriptovaliutų imperijos griūtis: kaip Bahamose jaunimas verslą kūrė | FTX VERSLO ISTORIJA

Samas Bankmanas-Friedas – vos 30 metų sulaukęs milijardierius, vienos didžiausių kriptovaliutų biržos FTX įkūrėjas, kurio veidas puošė garsiausių žurnalų viršelius. Kriptovaliutų karaliumi vadinto vyro turtas dar neseniai siekė 17 mlrd. dolerių ir jis buvo laikomas vienu turtingiausių žmonių kriptovaliutų industrijoje. Tačiau užteko vienos savaitės ir viskas subyrėjo į šipulius – FTX bankrutavo, o pats Bankmanas-Friedas dabar guodžiasi sąskaitoje teturintis 100 tūkst. dolerių. Kas lėmė tokį verslininko nuopolį? Kokias esmines klaidas padarė jaunasis milijardierius? Ir kaip ši sumaištis atsilieps kriptovaliutų rinkai? Apie tai – pasakojimas pirmajame „Verslo istorijų“ epizode.

Nauja „Laisvės TV“ laida „Verslo istorijos“ – tai istorijos, kurias išsižiojęs seka visas pasaulis, tačiau Lietuvoje apie jas mažai ką teišgirstame. Milijardinės FTX kriptovaliutų biržos bankrotas, Kanye West verslo imperijos griūtis, skandalingoji „Theranos“ istorija ir kt. Apie visa tai pasakosime artimiausiose „Verslo istorijų“ epizoduose.

🔵 Susitikime Laikytės ten Naujieji metai | ROAST of 2022: https://kakava.lt/renginys/laikykites-ten-naujieji-metai-su-andriumi-tapinu-vilniuje-roast-of-2022/4289/8294

✅ Palaikote „Laisvės TV“ idėją?
Tapkite mūsų ContriBičiuliu – https://contribee.com/laisves-tv

#LaisvesTV
___
🔥FACEBOOK „Laisvės TV“: https://www.facebook.com/laisvestv
🔥INSTAGRAM: https://www.instagram.com/laisves_tv
🔥YOUTUBE SUBSCRIBE – http://bit.ly/PrenumeruokLaisvesTV
🔥SPOTIFY Podcasts – http://bit.ly/LaisvesTVSpotify

Comments are closed.