Wat zijn de voordelen van de accuhoogsnoeier STIHL HTA 135?



Wat zijn de voordelen van de accuhoogsnoeier STIHL HTA 135?

Wat zijn de voordelen van de accuhoogsnoeier STIHL HTA 135?

Ervaar de mogelijkheden van de accu hoogsnoeier HTA 135, BY STIHL.

Als je als gemeentewerker of professional actief bent in het tuin- en landschapsonderhoud en in geluidsgevoelige omgevingen moet werken, is de STIHL HTA 135 accu hoogsnoeier de juiste keuze.

De STIHL HTA 135 accu hoogsnoeier is geschikt om bomen van hun takken te ontdoen, dood hout en stormhout te verwijderen en fruitbomen te snoeien. De zaagketting 1/4″ PM3 en de lichte magnesiumaandrijving met een gegoten en robuuste takkenhaak zorgen voor het eenvoudig verwijderen van snoeiafval uit de boom.

De professionele telescoopsteel van de HTA 135 zorgt voor een zeer goede geleiding, met een snelle verstelling voor een zeer nauwkeurige aanzet en een nauwkeurig snoeiresultaat.
De machine is zeer stil, zodat je zonder problemen in geluidsgevoelige omgevingen kan werken. De behuizing van de HTA 135 is al compatibel met de STIHL Smart Connector 2 A.

Alle accumachines van het STIHL AP systeem zijn ontworpen voor professionele gebruikers, maar ook voor dagelijks gebruik, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden zoals regen.

Ontdek meer over het STIHL AP accusysteem op https://nl.stihl.be/stihl-ap-systeem-accupower-voor-professionals.aspx en https://www.stihl.nl/stihl-ap-systeem-accupower-voor-professionals.aspx

Sinds het allereerste begin past STIHL revolutionaire technieken en vernieuwende ideeën toe. Al meer dan 90 jaar staat STIHL synoniem voor spitstechnologie. Vandaag is het merk dankzij zijn kwaliteit en dienstverlening in de hele wereld bekend.

Volg ons op Facebook via https://www.facebook.com/stihlBENL voor België en https://www.facebook.com/stihlNL voor Nederland of volg STIHL Benelux op Instagram op https://www.instagram.com/stihl_benelux/

Comments are closed.