Entrada Ajax Ultras | Ajax Amsterdam – SL Benfica 15.03.2022 | AJAX – BENFICA 0:1



Entrada Ajax Ultras | Ajax Amsterdam – SL Benfica 15.03.2022 | AJAX – BENFICA 0:1

Entrada Ajax Ultras | Ajax Amsterdam - SL Benfica 15.03.2022 | AJAX - BENFICA 0:1

AJAX – BENFICA 0:1 | ENTRADA AJAX FANS.
Entrada Ajax Amsterdam Fans Before a Game Ajax Amsterdam – SL Benfica 0:1 In Champions League 2021/2022 » Round of 16.
#AjaxAmsterdam #Ajax #Benfica #AjaxBenfica #AjaBen #Entrada #AjaxFans #AjaxUltras #Entradajax #AjaxSupporters #Ultras #Pyro #Fans

// Heerlijke sfeerbeelden: Ajax-fans warmen zich op voor CL-kraker
De beslissende return in de achtste finale van de Champions League tussen Ajax en Benfica gaat over een kleine twee uur van start. Rondom het stadion warmen de supporters van de Amsterdammers zich alvast op voor de wedstrijd, wat uiteraard weer prachtige sfeerbeelden oplevert.

// Rondom Ajax: Entrada voorafgaand aan Ajax – Benfica is van start
Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.
Entrada voorafgaand aan Ajax – Benfica is van start
De entrada voorafgaand aan Ajax – Benfica is van start gegaan. Vele Ajax-fans zijn bijeen gekomen nabij het treinstation Bijlmer ArenA en bewegen zich samen in de omgeving van de Johan Cruijff ArenA. Vuurwerk en de welbekende liederen over Ajax komen voorbij. Ajax en Benfica trappen om 21.00 uur af in het teken van de Champions League.
Van der Sar treft Kaká en Júlio César in de Johan Cruijff ArenA
De Johan Cruijff ArenA is in afwachting van Ajax – Benfica en dat ontgaat niemand. Edwin van der Sar was dinsdag als vanzelfsprekend al eerder aanwezig in het stadion en kwam daar twee legendes van het Braziliaanse voetbal tegen. Kaká en Júlio César zijn aanwezig in de ArenA voor de Champions League-wedstrijd. Genoeg reden voor Van der Sar om even met de oud-voetballers op de foto te gaan.

// Duizenden Ajax-fans onder station Bijlmer Arena voor eerste entrada in bijna drie jaar
Om op te warmen voor de Champions League-wedstrijd tegen Benfica zijn vanavond duizenden Ajax-supporters samengekomen voor een entrada. De supporters staan onder het viaduct van station Bijlmer Arena en steken daarbij zwaar vuurwerk af.
Een entrada is een grootschalige sfeeractie waarbij vaak duizenden fans aanwezig zijn. Het is voor het eerst in drie jaar dat supporters van Ajax een entrada houden. De laatste dateert van mei 2019, vlak voor de verloren return in de halve finale tegen Tottenham Hotspur.
De entrada verloopt niet helemaal volgens de regels: het is verboden om bij de Ajax-entrada vuurwerk te gebruiken. Bij de sfeeractie is weinig politie aanwezig. Zij grijpen vooralsnog niet in.
Die extra maatregelen zijn er omdat de één na laatste entrada, voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tegen Juventus in 2019, flink uit de hand liep. De politie zette waterkanonnen in om de menigte uit elkaar te drijven. Daarbij werden toen ook kinderen en minder validen geraakt. Later erkende burgemeester Femke Halsema dat het optreden van de politie niet goed verlopen was.
“Een sfeeractie moet kunnen, het is een belangrijke wedstrijd voor Ajax en de supporters”, liet een woordvoerder van burgemeester Halsema weten afgelopen zondag weten. “Daar zitten wel duidelijke grenzen aan: geen vuurwerk en gezichtsbedekkende kleding en niet onder het viaduct aan de westzijde van de Arena.”
Benfica-fans: Ook de Benfica-fans weten zich te vermaken. Supporters van de Portugese club bevonden zich aan het begin van de avond op de Dam. Vanaf daar liepen ze vervolgens massaal naar de metro richting de Johan Cruijff Arena.

// Entrada Ajax Amsterdam – Benfica Original Clips Via:
https://twitter.com/E4LiWVnoz91Dldb
https://twitter.com/RenaudMarquot
https://www.facebook.com/robin.mijdema
https://www.facebook.com/jos.vanwunnik.3
Support Us : © All Rights Reserved to thier respected owners
If you have any copyright issues, please don’t strike this video, just send me an e-mail ([email protected]) and I will remove this video right away or we will find another solution.

// Info About Match:
Entrada Ajax Supporters vs Benfica.
Ajax Amsterdam – SL Benfica 0:1.
Champions League 2021/2022 » Round of 16.
Johan Cruyff Arena (Amsterdam / netherlands).

Comments are closed.