Tester auto DELPHI -Diagnoza auto si parere personala



Tester auto DELPHI -Diagnoza auto si parere personala

Tester auto DELPHI -Diagnoza auto si parere personala

Daca doriti un tester auto care sa va ajute sa realizati anumite reparatii si care va ofera ajutorul necesar in procesul de diagnoza ori de cate ori doriti unul ,acesta este Delphi DS150. Detine un pret foarte bun comparativ cu alte testere auto care vin cu functii performante dar care au un pret destul de ridicat. Delphi DS150 este o alegere excelenta daca nu doriti sa cheltuiti o suma mare de bani. Va ofera functii de baza si acoperire pentru o gama larga de marci auto

Cele mai bune si mai accesibile testere auto multimarca pot citi si sterge codurile de eroare ale motorului. Delphi DS150 poate scana chiar si cele mai diferite unitati de comanda pentru cele mai cunoscute modele de autovehicule existente pe strazi la ora actuala.

Este unul dintre cele mai bune testere auto multimarca care combinaa versatilitatea si usurinta in utilizare, care vine cu functii si aplicatii performante si care ofera o acoperire foarte mare pentru o gama larga de marci si modele de autovehicule. Peste 60 de marci auto si peste 90.000 de sisteme ale vehiculelor.
Detine Bluetooth iar datorita acestui lucru este mult mai usor de conectat la autovehiculul pe care doriti sa-l testati, functioneaza atat pe PC cat si pe tableta, efectueaza functii de service, reparatii si ajustari pentru sistemele principale ale masinii si include chiar si mangementul motorului pe benzina sau diesel, ABS, SRS, controlul tractiunii, panoul de bord, imobilizare si multe altele. Toate aceste functii sunt realizate rapid, eficient si cu o mare precizie.
#MecanicaPovestita#CumSaItiFaciSingur

Comments are closed.