The Clashers:ТЪМНАТА СТРАНА на Изкуствения Интелект и ChatGPT



The Clashers :ТЪМНАТА СТРАНА на Изкуствения Интелект и ChatGPT

ТЪМНАТА СТРАНА на Изкуствения Интелект и ChatGPT

Днес искам да ви разкажа за ТЪМНАТА СТРАНА на Изкуствения Интелект и ChatGPT и какви тайни крие. Вижте някои интересни експерименти, които направих и защо тази технология става все по-опасна.

🟣 Вземи НОВАТА ми книга “50 Невероятни МЕСТА в България” тук: https://bit.ly/novakniga

Искам да ви попитам: Вие обичате ли да пътувате? 🚗 Ако отговорът е “да”, то новата ми книга е само за вас! 😀 Тя се казва “50 невероятни места в България” и е налична по книжарниците, както и онлайн. Може да си я вземете с намаление ето така:

✅ Моят линк за Ozone – цък тук: http://ozone.bg/clash
✅ 3% отстъпка от всичко в Ардес с промокод “TheClashers” – http://bit.ly/2JTtdNo

Сигурно вече сте чули, че промокодовете за Озон си отиват, но може да ме подкрепите като пазарувате с моята връзка, оставена е по-горе! 😀 Така може да ме подкрепите! ❤️ Благодаря! 🙏 Другите ми книги са тук:

📚 Поръчай “50 Невероятни ЗАГАДКИ” тук: https://bit.ly/3oN06NZ
📘 Поръчай “Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА” тук: https://bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📗 Поръчай “Топ мистериите на БЪЛГАРИЯ” тук: https://ozn.bg/2OMkauI

Представете си сега, че в #phone или компютъра ви живее същество, което е разумно и има достъп до всяко кътче на интернет. Това същество може да изпълнява задачи, които отнемат на хората дни за секунди и го прави безплатно. Бихте го използвали, нали? Защо не, върши работата вместо вас, пести време и пари. Но това същество постоянно еволюира, учи се, научава навиците ви. Докато вие ставате все по-мързеливи и по-зависимо от него, то започва да превзема ежедневието ви неусетно и докато се усетите ставате негова слуга. Дали в бъдещето, ще живеем в симбиоза с подобни машини или по-скоро ние ще станем техните асистенти, предстои да разберем. Днес ще си говорим за ТЪМНАТА СТРАНА на Изкуствения Интелект и ChatGPT и какви тайни крие. Има ли риск да ни превземе или не. Тези #dark неща за #chatgpt са само една от темите в #theclashers днес. Ще си говорим като цяло за #artificialintelligence и как тази #technology ще промени света. Днешното видео отново е с цел #education и цели да хвърли повече светлина относно това, което ни очаква. Дали #science ще може да овладее това, което предстои или ще стане част от изкуствения интелект, вероятно ще стане ясно скоро. Сега си направете #food или си поръчайте храна за вкъщи, защото днешния епизод е доста интригуващ.

Ако не сте чули CharGPT запозна да навлиза все повече в ежедневието на много индустрии и засегна #finance на много хора. Компаниите започната да #investing не в хора, ами в линии, в които е намесен изкуствения интелект. Дали #money са водеща сила и ще се промени ли #economy на цели държави, ако започнем да използваме #изкуственинтелект усилено. Препоръчвам ви да изгледате ТЪМНАТА СТРАНА на Изкуствения Интелект и ChatGPT до края и да разберете за какво става въпрос. Седнете с #family и #friends и се информирайте, защото #news не са особено добри.

Дайте да започнем с това какво всъщност е Изкуствен Интелект, постоянно го чуваме, но много хора не знаят какво точно представлява и как работи.

Реално изкуственият интелект е способността на машините да демонстрират способности, които по принцип са присъщи на хората – да разсъждава, да твори, да се учи и да реагира както би реагирал човек.

Изкуственият интелект може да е софтуер – програмка, която да извършва действия като разпознаване на лица от база данни, виртуални асистенти като Сири или да разпознава реч. Може да бъде обаче и във физическа форма като автономни коли, роботи или дронове. Като заговорихме за Google, знаехте ли, че те доста настръхнаха срещу изкуствения интелект, защото буквално започна да им взима хляба. Търсачките не са се променили много в последните 25 години. Да станаха по-оптимизирани и по-бързи, но начинът им на работа е един и същ и започва да остарява. Пишете това, което търсите, след това цъкате на различни линкове към сайтове и четете докато не откриете това, което ви трябва.