Tüm Ekran Kartlarında FPS Artabilir?! AMD FSR 3.0 Geliyor – HYPR-RX – FMF – RX7800XT



Tüm Ekran Kartlarında FPS Artabilir?! AMD FSR 3.0 Geliyor – HYPR-RX – FMF – RX7800XT

Tüm Ekran Kartlarında FPS Artabilir?! AMD FSR 3.0 Geliyor - HYPR-RX - FMF - RX7800XT

Giriş 0:00
AMD fluid motion frames nedir? 1:16
AMD FSR 3.0 Nedir? 1:40
Radeon Süper Çözünürlük (RSR) Test 2:26
HYPR-RX Nedir? 2:04
RX 7700XT vs RTX 4060 Ti 4:09
FSR Oyun Desteği 4:42
7800XT vs RTX 4070 5:23
FSR 3.0 Örnek Testi 7:21
Kapanış 8:23

Not: AMD Radeon RX 7800 XT ve Radeon RX 7700 XT ekran kartları, 6 Eylül’den itibaren önde gelen kart ortaklarından temin edilebilecek. Bazı kaynaklar FMF için Eylül’den Q1 2024’e kadar süre vermiş.

Dostlar Gamescom 2023’de AMD, yeni ekran kartları RX 7800 XT ve RX 7700 XT’yi duyurdu. Birbirinden harika gelişmeler var 82 kareden 122 kareye çıkan bir performans hayal edin. Ek olarak FSR 3.0 da şekillendi gelin detaylara bir frekans verelim.

Dostlar etkinlikte sürpriz bir duyuru ile hemen gönülleri fethetti diyebilirim.. AMD, uzun süredir beklenen HYPR-RX teknolojisine de açıklık getirdi. Peki HYPR-RX neler sunacak? Gelin detaylara hep birlikte göz atalım.

Öncelikle eylül gibi bizi FMF gibi yeni özellikler gün yüzüne çıkabilir.. Yani nasıl DLSS 3.0’da kare oluşturmayı aktif ettiğimizde cyberpunkta 80 kare olan bir sahne 120 kareye kadar çıkıyorsa AMD kanadı da FMF ve FSR 3.0 ile Radeon kartlar nefes alabilir. Gördüğüm kadarıyla Radeon rx 7000 kartlar desteklendiği gibi rx 6000 serisi de faydalanabilecek. AYrıca RTX 20,30 ve 40 serisi Nvidia kart olanlara da muhteşem bir gelişme bu. DLSS 3.0’ın üvey evlat muamelesi yaptığı RTX 30 serisi kullanıcıları bence bunu beğenecek. Aslında dealintech’te gördüğüm kadarıyla rx590 ve gtx 16 gibi kartları da eklemişler ama test etmeden şu an için konuşmak erken.
Gelelim sadece AMD ekran kartlarını yakından ilgilendiren entegre olacak özelliğe.
Birden fazla özelliğin birleşimi olan Hypr-RX; Radeon Süper Çözünürlük (RSR), Biliyorsunuz ki RSR ile yüksek çözünürlükte ölçekleme ile daha yüksek FPS kazançları sağlarken bir yandan da grafik kalitesini dengelemeye çalışıyorduk.
Radeon Boost ve Radeon Anti-Lag özelliklerin dei birleştiren bu tek tıkla performans artırma teknolojisi epey bir işe yaraşayacak gibi. En azından kafa karıştırıcı olan bir den fazla seçenek yerine böylesi daha basit olmuş. Bu özellikler Radeon sürücülerinde yer alsa da, bu muhabbet önceden ayarlanmış profiller arasına konumlandırılacak ve kullanıcılar oyunlar için hangi profilin kendisine en uygun olduğunu seçebilecek.

Kaynak: AMD

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://bit.ly/FrekansTVDestek
Discord: https://bit.ly/FrekansDiscord

Frekans’a Abone ol: http://bit.ly/FrekansAbone
Websitemiz: https://pintitavsiyeleri.com/
Dostlar, videoların devamı için like atmayı ve ”Bildirimleri” açarak paylaşmayı unutmayın. Her gün saat 18:00’da görüşelim.

Eski bilgisayarları gördünüz mü? https://bit.ly/2WTOSIX

Beni Takipte Kal!
https://www.instagram.com/dipfrekans/
Soru Sor: https://www.facebook.com/groups/frekansTV/
*Canlı Yayın: https://www.twitch.tv/frekanstv

Kesinlikle İzlemeniz Gereken Eğlenceli Videolarımız!
Çin’den Alınabilecek Ürünler: https://goo.gl/L6LrLV
Son teknoloji: http://bit.ly/2t95HOY
Bilgisayar Toplama: http://bit.ly/2rZQQHs
Taşınabilir Hoparlör: http://bit.ly/2sr0Zj9
Ucuz Klavye ve Ucuz Fare: http://bit.ly/2rjQkBZ

Merhaba, ben Frekans. Son teknoloji ve ucuz teknolojik ürünleri paylaşmayı seviyorum. Çin’den alışveriş yapıp ucuz ürünler ve indirimli bilgisayar parçaları tanıtıyorum. Desteklerinizle Youtube Ailemiz büyüyor. Telefonlar, bilgisayar oyunları, oyun bilgisayarı ve bilgisayar toplama rehberleri ile başladık. Ucuz, ilginç, havalı, oyun, teknoloji, bilgisayar, inceleme, pc, sistem toplama, laptop, monitör, klavye, işlemci, ekran kartı, hoparlör, kulaklık, oyuncu faresi, telefon inceleme konuları ile ilerledik. Teknoloji haberleri, ilginç ürünler, ucuz bilgisayarlar ve ikinci el alışveriş rehberleri ile de siz değerli takipçilerle ilerliyorum.