💣 BEVESTIGD NU! ONVERWACHT VERTREK! | AJAX NIEUWS VANDAAG



💣 BEVESTIGD NU! ONVERWACHT VERTREK! | AJAX NIEUWS VANDAAG

💣 BEVESTIGD NU! ONVERWACHT VERTREK! | AJAX NIEUWS VANDAAG

Welkom bij de ultieme bron voor nieuws over Ajax! Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen vanuit de Johan Cruijff ArenA en verder. Ons toegewijde kanaal biedt uitgebreide verslaggeving, van wedstrijdanalyses tot exclusieve inzichten in spelersovergangen. Trouw aan onze passie voor Ajax, zetten we ons in om mede Ajax-fans geïnformeerd en betrokken te houden. Druk op de vind-ik-leuk knop als je het rood en wit door je aderen hebt stromen, en abonneer je om nooit de hartslagverhogende updates te missen die onze reis vormgeven. Jouw steun drijft ons aan om eersteklas Ajax-content te leveren. Sluit je bij ons aan en word vandaag nog onderdeel van de levendige Ajax nieuws gemeenschap!

==============================================================================

💣 BEVESTIGD NU! ONVERWACHT VERTREK! | AJAX NIEUWS VANDAAG

==============================================================================

📢 Nieuws van Dagelijks Verslag van Ajax: Owen Wijndal verhuist naar Royal Antwerp FC! 🇧🇪

Het Ajax-team heeft officieel aangekondigd dat Owen Wijndal de rest van dit seizoen zal spelen voor Royal Antwerp FC. Deze opmerkelijke zet is bevestigd op Ajax.nl, nadat eerder De Telegraaf er al melding van maakte. Marc Overmars, technisch directeur van de Belgische club, heeft Wijndal voor de rest van het seizoen gehuurd van Ajax.

🔀 Bij Ajax is de concurrentie op de linksbackpositie de laatste tijd flink toegenomen, waardoor Wijndal zijn kansen elders heeft gezocht. Aanvankelijk ging hij de strijd aan met Anass Salah-Eddine in de eerste wedstrijden van dit seizoen, waarbij beide spelers afwisselend de linksbackpositie bekleedden. Met de recente komst van Gastón Ávila en Borna Sosa is de concurrentie alleen maar intenser geworden, waardoor Wijndal volgens De Telegraaf nu elders zijn geluk gaat beproeven.

⚽ Wijndal heeft dit seizoen in twee competitiewedstrijden gespeeld, en hij heeft ook Europese minuten gemaakt tegen Ludogorets Razgrad, waarbij hij een cruciale assist gaf in de uitwedstrijd tegen de Bulgaren (1-4 winst). Bij Ajax blijft Wijndal nog steeds onder contract tot de zomer van 2027.

💰 Een jaar geleden kwam de linksback voor een bedrag van tien miljoen euro over van AZ, waar hij aanvoerder was. Helaas kon hij vorig seizoen niet aan de verwachtingen voldoen in Amsterdam en slaagde hij er niet in een vaste basisplaats te veroveren. De transfermarkt in België is nog open, waardoor Wijndal nu de kans krijgt om naar Royal Antwerp te gaan. Zowel directeur Overmars als trainer Mark van Bommel kijken ernaar uit om hem bij de club te verwelkomen.

Blijf op de hoogte van het laatste Ajax-nieuws door ons kanaal Dagelijks Verslag van Ajax op YouTube te volgen! 🔥⚽

#AjaxNieuws #AFCAjax #Eredivisie #Voetbalprimeur #AmsterdamscheFootballClub