7 DAYS TO DIE НА ПО КВЕСТАМ #2 ГРА НА STEAM DECK



7 DAYS TO DIE НА ПО КВЕСТАМ #2 ГРА НА STEAM DECK

7 DAYS TO DIE НА ПО КВЕСТАМ  #2 ГРА  НА STEAM DECK

#7DAYS #STEAMDECK #7DAYS
ПІДТРИМАТИ КАНАЛ https://donatello.to/SODOVUCH
МІЙ ТЕЛЕГРАМ https://t.me/sodovuch
PAYPAL [email protected]
СТАТИ СПОНСОРОМ https://www.youtube.com/channel/UCCtJzs5RwVc7oK1jaBognBg/join
DayZ — розрахована на багато користувачів комп’ютерна гра в жанрі survival horror з відкритим світом, що розробляється чеською компанією Bohemia Interactive. Гра є ремейком однойменної модифікації до Arma 2, створеної геймдизайнером Діном Холлом. Рання альфа-версія гри для Windows була випущена наприкінці 2013 року у мережі цифрової дистрибуції Steam. Реліз гри на платформі Windows відбувся 13 грудня 2018 [2] [3]. Версія для PlayStation 4 вийшла 29 травня 2019 року.
Дія гри відбувається у вигаданій пострадянській державі Чорнорусія, жителі якої внаслідок якогось катаклізму перетворилися на агресивні зомбі. Керований гравцем персонаж повинен вижити у ворожому оточенні, уникаючи ворогів і видобуваючи в покинутих будинках зброю, їжу та інші припаси. Одночасно з ним на тій же карті діють інші гравці; кожен гравець має право вбивати персонажів інших гравців, уникати їх або поєднуватися з ними в групи для спільного виживання.
Розробка гри розпочалася у 2012 році, коли автор модифікації Дін Холл приєднався до компанії Bohemia Interactive. Незважаючи на статус ранньої альфа-версії та відсутність у грі багатьох запланованих можливостей, на травень 2014 року було продано понад 2 мільйони копій гри, що принесло розробникам близько 100 мільйонів доларів США