PREPOZNAVANJE Dr Erik Perl, Jutarnji program TV PINK



PREPOZNAVANJE Dr Erik Perl, Jutarnji program TV PINK

PREPOZNAVANJE Dr Erik Perl, Jutarnji program TV PINK

Dr Erik Perl, tvorac rekonekcije odrzao je predavanje u Beogradu kao najavu seminara koje ce drzati od 14-18.oktobra 2016. u Beogradu.

Vise informacija na www.rekonekcija.org

Na Svetskom kongresu kvantne medicine na Havajima 2013. godine, uvodna prezentacija dr Perla bila je sredisnji dogadjaj kongresa. Kao najistaknutijeg vizionara, lidera i pionira na polju energetske medicine ili kvantne zdravstvene zastite, sve vise ga pozivaju kao govornika, vrhunskog strucnjaka i portparola u medijima za tu oblast. Naporedo s tim kako nauka, medicina, mediji i javnost počinju da prihvataju energetsku zdravstvenu zastitu, dr Perl sve vise potvrdjuje svoje vodece mesto.
Dr Perl je vodio uspesnu kiroprakticarsku ordinaciju u Los Andjelesu kad mu je niz neobicnih dogadjaja pomogao da uvidi da njegova svrha postojanja daleko prevazilazi sve sto je dotad poznavao. Pacijenti su redom prijavljivali isceljenja od kancera, epilepsije, cerebralne paralize i drugih ozbiljnih zdravstvenih stanja – samo zahvaljujuci tome sto bi dr Perl drzao ruke u njihovoj blizini!
Trazeci objasnjenje za to sto se desavalo, doktor Perl se konsultovao s vodecim strucnjacima iz oblasti nauke, medicine i duhovnosti, da bi otkrio da ni oni nemaju zadovoljavajuci odgovor. Uz podrsku istrazivaca-saradnika sa vise prestiznih institucija, ukljucujuci Harvard, Jejl i Stenford, dr Perl je nastavio da predvodi studije o frekvencijama Rekonektivnog isceljivanja i njihovom dejstvu na ljude. To je sveobuhvatan pristup isceljivanju – koji u potpunosti prevazilazi „energetsko isceljivanje“ i njegove slozene rituale i tehnike – danas sirom sveta poznat kao Rekonektivno isceljivanje.
Dr Perl je vremenom shvatio da ne samo sto on moze da dovodi do izuzetnih isceljenja, nego je u mogucnosti da tome nauci i druge. Tako je rodjena organizacija The Reconnection – s kojom je dr Perl proputovao svet i dosad obucio vise od 90.000 prakticara. Preko ove organizacije svako moze da iskusi isceljenje od strane sertifikovanog prakticara Rekonektivnog isceljivanja, moze da postane prakticar Rekonektivnog isceljivanja i Rekonekcije, da izucava primenu Rekonektivnog isceljivanja na zivotinje, jogu… a moze i da se poveze s globalnom zajednicom ljudi s kojima deli zajednicku strast za ovim sve rasprostranjenijim pristupom isceljivanju.
Dr Erik Perl, osnivac Rekonektivnog isceljivanja, gostovao je u najpoznatijim televizijskim programima i medijima, ukljucujuci TV emisiju dr Oza, Njujork tajms i Si-En-En. Nastupao je u vodecim dvoranama, ukljucujuci Ujedinjene nacije i Medison skver garden. Njegov svetski bestseler Rekonekcija: isceljuj druge, isceli sebe, dosad preveden na 39 jezika, podrzan je od strane tako uglednih licnosti kao što su dr Dipak Copra i dr Vejn Dajer.

Label and copyright:

Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!