OneDrive – van A tot Z



OneDrive – van A tot Z

OneDrive - van A tot Z

Alles over OneDrive in slechts 10 minuten! Hoe werkt het precies, wat zijn de verschillen en hoe zet je alles zoals je altijd gewend bent? Je leert het in deze video!

Mocht je jouw OneDrive niet zien staan in je Windows Verkenner, zoals ik in de video laat zien, ga dan naar www.office.portal.com. Log hier in met je inlognaam en wachtwoord die je ook gebruikt bij het inloggen op je computer. Zodra je hebt ingelogd zie je rechts bovenin een knop om Office applicaties te downloaden. Hier zit ook je OneDrive in. Zodra je alles hebt gedownload, zie je jouw OneDrive in je Windows Verkenner staan.

SharePoint mappen in je Windows Verkenner
Wil je graag SharePoint mappen in je Windows Verkenner zetten? Bekijk dan deze video!
https://www.youtube.com/watch?v=XnHl1ZXvWfo

Benieuwd of SharePoint synchroniseren wel verstandig is? Lees dan deze blog
https://www.onlinetechtips.nl/dit-is-waarom-je-direct-moet-stoppen-met-synchroniseren/

De wereld van IT is niet zo lastig als dat het lijkt. Het is gewoonweg nog nooit gemakkelijk uitgelegd. In deze en vele andere van mijn video’s zorg ik ervoor dat IT steeds gemakkelijker wordt voor jou.

Door middel van mijn YouTube kanaal en website ben ik dagelijks bezig voor jullie. Deel hierom mijn video’s en website met collega’s, medestudenten, vrienden en familie zodat IT ook voor hen gemakkelijker wordt!

📚 Oefen documenten en informatie
https://www.onlinetechtips.nl/e-books/

💻Volg mij op Social Media
– LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kelly-s-tech-tutorials
– YouTube community: https://www.youtube.com/c/OnlineTechTipsNederlands/community

💌 Abonneer je gratis op mijn YouTube kanaal of wordt lid voor slechts €3,99 per maand en ervaar vele voordelen zoals extra video’s, webinars en meer.

#OnlineTechTips
www.onlinetechtips.nl