The Last of Us PC Gameplay Part 11 | RTX 4080 and NVIDIA Geforce Experience (No commentary)



The Last of Us PC Gameplay Part 11 | RTX 4080 and NVIDIA Geforce Experience (No commentary)

The Last of Us PC Gameplay Part 11 | RTX 4080 and NVIDIA Geforce Experience (No commentary)

Gameplay/walkthrough Part 11 – Final push through Hunter’s territory, Main story of the game.

Καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα βίντεο μας όπου όπως υποσχεθήκαμε στο unboxing της κάρτας γραφικών Asus Geforce RTX 4080 16GB ROG STRIX OC Edition, θα την τεστάρουμε παίζοντας απαιτητικά παιχνίδια με max settings χρησιμοποιόντας το software της εταιρίας NVIDIA.
Το παιχνίδι που δοκιμάζουμε τώρα είναι το γνωστό σε όλους και αγαπημένο The Last of Us Part 1 στο PC που μόλις κυκλοφόρησε, optimized by NVIDIA Geforce Experience.
Στο βίντεο μας είναι όλο το κομμάτι από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και την στιγμή που συναντάμε την Ellie για πρώτη φορά.

Link for Asus Geforce RTX 4080 unboxing:
https://www.youtube.com/watch?v=-2_vb3ELUw4

Story:
Ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει σχεδόν εξαλειφθεί από τον πλανήτη. Είκοσι χρόνια μετά τη θανατηφόρα πανδημία η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατέρρευσε. Καθώς η φύση ανακτά σιγά σιγά τις κατεστραμμένες πόλεις οι ελάχιστοι επιζήσαντες προσπαθούν να επιβιώσουν έγκλειστοι στις Απομονωμένες Ζώνες.
Για τον Joel, έναν γεννημένο μαχητή και λαθρέμπορο, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας επιβίωσης για τον εαυτό του. Όταν όμως συναντά την Ellie μία έφηβη αλλά γενναία κοπέλα, το αταίριαστο αυτό ζευγάρι μπλέκεται σε μία απίστευτη περιπέτεια.
Καθώς διασχίζουν το πλέον αφιλόξενο και άκρως επικίνδυνο τοπίο πέρα από τους τοίχους της Απομονωμένης Ζώνης θα πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Ο κόσμος του Joel και της Ellie θα αλλάξει για πάντα.

Our goal:
Εμείς με την σειρά μας θα κάνουμε το walk-through του παιχνιδιού που περιλαμβάνει το main story/campaign, side missions, looting, gear upgrading, το DLC, πολύ μα πάρα πολύ εξερεύνηση και γενικά θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε ότι κρυμμένο υπάρχει στο παιχνίδι.
Μείνετε μαζί μας και θα δείτε όλο το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος!

Gaming PC Specs:
CASE: Lian Li PC 011 Dynanic XL (ROG Edition)
PSU: Be Quiet Straight Power 11 850W
MB: Asus Rog Strix z590-E wifi
CPU: Intel Core i9-10900K
RAM: GSkill Trident Z DDR4 32GB 3.200Mhz
GPU: Asus Geforce RTX 4080 16GB ROG STRIX OC Edition
LIQUID COOLER: Asus ROG RYUJIN 360
STORAGE: Samsung 970 Evo Plus 500GB
+Captured/recorded with NVIDIA’s software

Ελπίζουμε να σας άρεσε το βίντεο! Αν ναι αφήστε ένα like και κάντε subscribe στο κανάλι μας. Με την βοήθεια σας και μόνο προχωράμε και μεγαλώνουμε και σας ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες!

Μπορείτε επίσης να μας αφήσετε στα σχόλια τι επιπλέον θα θέλατε να δείτε, πείτε μας την γνώμη σας για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και τι σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση σε αυτό.

Follow US on Instagram: @theheavygamergr
————————————————————————