HTML ile Dark Mode ve Light Mode Oluşturma: CSS ve JavaScript Kullanımı



HTML ile Dark Mode ve Light Mode Oluşturma: CSS ve JavaScript Kullanımı

HTML ile Dark Mode ve Light Mode Oluşturma: CSS ve JavaScript Kullanımı

Bu videoda, HTML, CSS ve JavaScript kullanarak Dark Mode ve Light Mode özellikleri eklemeyi öğreneceksiniz. Dark Mode, son yıllarda birçok web sitesinde popüler hale geldi ve kullanıcılara daha az göz yorgunluğu ve daha iyi bir okunabilirlik sağladığı düşünülüyor. Ayrıca, Light Mode daha fazla enerjik bir his yaratırken, Dark Mode daha modern ve sofistike bir görünüm sunabilir.

Bu videoda, anahtar düğmesi oluşturma, arka plan ve metin renklerini değiştirme, kullanıcının tercihini kaydetme ve sayfa yenilendiğinde tercihinin korunması gibi konulara değineceğiz.

Web sitenizin görünümünü özelleştirerek daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilirsiniz. Bu nedenle, Dark Mode ve Light Mode özelliklerinin nasıl eklenileceğini öğrenmek, sizi diğer web geliştiricilerinden farklı kılabilir. Hemen izleyin ve web sitenizi daha modern ve kullanıcı dostu hale getirmek için yararlı bilgiler edinin.

🖇️ BİZİMLE BAĞLANTI KURUN! 💛

💎 Takip etmek için » 👉 @yazilimdelisi 👈

📚 Günlük öğrenin » Bu sayfa başlangıç seviyesinde 🤓

✅ Gelecekteki bu tarz içerikleri kaçırmamak için @yazilimdelisi ‘ne abone olun 🚀

Kevin MacLeod adlı sanatçıya ait B-Roll (ska) – Islandesque, Creative Commons Atıf 4.0 kapsamında lisanslanmıştır. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Kaynak: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100315

Sanatçı: http://incompetech.com/

Hastags🏷️ :
#programming #webdevelopment #computerscience #html #css #javascript #coders #fullstack #codingisfun #codingbootcamp #codingchallenge #learncode #reactjs #coding #programmerslife💻 #100daysofcode #csstricks #codingjokes #100daysofcodechallenge #frontenddev #frontenddeveloper #frontendengineer #html5 #htmlcoding #htmltutorial #html5website #htmlcode #html_css #checkbox